Krimi

Idős sofőrt lopott meg egy nő Apátfalván

Idős sofőrt lopott meg egy nő Apátfalván

2020. október 21., szerda
Idős sofőrt lopott meg egy nő Apátfalván

A megalapozott gyanú szerint a nő február 27-én délután az utcán szólította meg az idős sértettet, aki az autójában ült, és éppen indulni készült. A gyanúsított odalépett a gépjárműhöz, kinyitotta az ajtaját, eközben szóval tartotta a férfit. Egy óvatlan pillanatban belenyúlt a sértett zsebébe, ahonnan kiemelte a pénztárcáját, majd eltávolodott a járműtől. A tárcát kiforgatta, abból kivett 15 ezer forintot, végül elhajította, és elfutott.

A sértett haladéktalanul bejelentést tett a 112-es központi segélyhívószámon. A kiérkező körzeti megbízottak a kapott személyleírás alapján azonosították, ezután a községben elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a Makói Rendőrkapitányságra előállítottak. A nőt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, ellene kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban átadták az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.