Idős sofőrt lopott meg egy nő Apátfalván

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli nővel szemben, aki elvette egy idős férfi pénzét Apátfalván. Kifosztás miatt indult ellene eljárás - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a nő február 27-én délután az utcán szólította meg az idős sértettet, aki az autójában ült, és éppen indulni készült. A gyanúsított odalépett a gépjárműhöz, kinyitotta az ajtaját, eközben szóval tartotta a férfit. Egy óvatlan pillanatban belenyúlt a sértett zsebébe, ahonnan kiemelte a pénztárcáját, majd eltávolodott a járműtől. A tárcát kiforgatta, abból kivett 15 ezer forintot, végül elhajította, és elfutott.

A sértett haladéktalanul bejelentést tett a 112-es központi segélyhívószámon. A kiérkező körzeti megbízottak a kapott személyleírás alapján azonosították, ezután a községben elfogták a feltételezett elkövetőt, akit a Makói Rendőrkapitányságra előállítottak. A nőt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, ellene kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban átadták az ügyészségnek.

Előző sztori

62 migráns próbálkozott hiába legutóbb Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Kerékpár küllői és a váz közé szorult egy nyolcéves kislány lába Szentesen