Három pályázaton is sikeresen szerepelt Apátfalva

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Remek pályázatokat írt és adott be, így méltán nyert mindjárt kettőt közvetlenül a Belügyminisztériumtól, míg egyet a Magyar falu programban az apátfalvi önkormányzat - számolt be a Makó Híradó.

A belügyminisztériumtól az Apátfalvi Közös Önkormányzati Hivatal székhelyének infrastrukturális fejlesztésére nyert az önkormányzat 26 millió 612 ezer 445 forintot. A pályázat lehetőséget nyújt eszközbeszerzésre, a tetők cseréjére, illetve a hivatali lépcső rekonstrukciójára.

A település a Magyar falu program keretében meghirdetett, a közterületek karbantartását szolgáló eszközbeszerzésre, erőgépek, munkagépek beszerzésére nyert 8 millió 556 ezer 120 forintot.

Az önkormányzat is pályázott a települési önkormányzatok szociális célú tüzelőanyag vásárlásra, és nyert 315 erdei köbméter keménylombos tűzifát 6 millió 750 forint értékben. A Dél-alföldi Erdészeti Zrt.-vel már felvették a kapcsolatot. A község önkormányzata a megvásárolt keménylombos tűzifából, szociális célú tűzifát biztosít ebben az esztendőben is a helybéli rászorulóknak.

Videó!
Előző sztori

Orbán bejelentette a legújabb tudnivalókat

Következő sztori

Kilincsekről, liftgombokról vett minták segíthetnek megállítani a vírus terjedését