/

Buszsofőr és autósoktató verte egymást Vásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a két férfivel szemben, akik kölcsönös dulakodásának a tanulóvezető vetett véget - közölte a vádhatóság.

A vádirat szerint az autósoktatóként dolgozó vádlott március 10-én délután 4 óra körül arra utasította az autóját vezető tanulót, hogy forduljon meg az egyik hódmezővásárhelyi buszállomáson. Az állomáson indulásra várakozott a buszsofőrként dolgozó vádlott, aki azonban úgy parkolt le, hogy a tanulóvezető nem tudott mellette elmenni. Az autósoktató ezért kiszállva a gépkocsiból hangosan kiabálva arra szólította fel a buszsofőrt, hogy álljon félre, aki azonban ennek nem volt hajlandó eleget tenni, ő is kiszállt a buszból és hangos szóváltás alakult ki közöttük.

A vita során az autósoktató combon rúgta a buszsofőrt, aki válaszul letörte az autó visszapillantóját. Ezt követően a vádlottak egymásnak estek és kölcsönösen dulakodni, lökdösődni kezdtek. Az eseményeknek az addig a gépkocsiban tartózkodó tanulóvezető vetett véget, aki szétválasztotta a verekedő feleket.

A közfeladatot ellátó személynek minősülő buszsofőr sérülése 8 napon belül gyógyult, míg az autóban 20 000 forintos kár keletkezett.

A járási ügyészség az oktatót közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével és könnyű testi sértés vétéségével, míg a buszsofőrt garázdaság vétéségével vádolja.

A vádlottak bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróságfog dönteni.

Előző sztori

Ezúttal 42 határsértőt tartóztattak fel egy nap alatt Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Soha ennyi új fertőzöttet nem szűrtek még ki Csongrád-Csanádban