Meteor

Borús idő várható a hosszú hétvégén

Borús idő várható a hosszú hétvégén

2020. október 22., csütörtök
Borús idő várható a hosszú hétvégén

Pénteken napközben általában változóan felhős időre számíthatunk, több-kevesebb napsütéssel. A leghidegebb órákban 3-10 Celsius-fok lesz, délnyugaton lesz enyhébb a hajnal. Napközben többnyire 14-22 fokig melegszik a levegő, de a borongós területeken ennél hűvösebb lesz az idő.

Szombaton párásság, ködfoltok főként az ország északi, északnyugati felén lehetnek. Napközben nagyrészt erősen felhős lesz az ég. Elszórtan előfordul eső, zápor. A minimumhőmérséklet 5-12, a maximumhőmérséklet 13-19 fok között alakul.

Vasárnap is lesznek pára- és ködfoltok. A Dunántúlon nem valószínű számottevő csapadék, a Dunától keletre több helyen előfordulhat eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet 4-10, a legmagasabb hőmérséklet 13-18 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

https://www.youtube.com/watch?v=gPtR4IGsDcc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.