Bartók Csaba is harcba szállt Koncz Zsófia sikeréért

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem tétlenkedik a hétvégén Bartók Csaba, a szegedi Fidesz elnöke, hiszen néhány munkatársával Taktaharkányban segít mozgósítani a helyieket a Fidesz jelöltje, Koncz Zsófia javára. Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókörzetében időközi országgyűlésiképviselő-választás zajlik.

A politikus a Facebook-oldalán osztott meg egy rövid hírt:

“Rajtunk nem múlik!
Hajrá Zsófi!
Taktaharkányban dolgozunk a sikerért a kis szegedi csapatunkkal!”

A szegedi Fidesz elnöke Német Ferenc és Mihálffy Béla szegedi önkormányzati képviselőkkel, valamint Fekete Györggyel járja a térséget, hogy részvételre buzdítsák a szavazásra jogosult híveket.

Mint ismert, a mai napon Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókörzetének szavazói adhatják le voksaikat az időközi országgyűlésiképviselő-választás jelöltjeire. A 77 701 szavazót számláló körzet három legnagyobb városa Tiszaújváros, Szerencs, valamint Szikszó.

A körzetet július 10-i haláláig a fideszes Koncz Ferenc képviselte, s elődje is kormánypárti volt. A Fidesz jelöltje az elhunyt politikus lánya, Koncz Zsófia, míg az ellenzéki összefogás jelöltje Bíró László.

Előző sztori

Babosék megvédték címüket a Roland Garroson

Következő sztori

Megáldották a felújított kiszombori körtemplomot

Legutóbbi hasonló cikkek