Újabb nagyarányú győzelmet aratott a Makó FC

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Siha Zsolt együttese 5-0-ra nyert a HFC II. vendégeként.

A kezdő sípszó utáni percekben kissé álmosan, fáradtan kezdte a játékot a vendégcsapat, de az ivószünet végeztével szépen felépített támadások révén két gólt is szereztek.

A fordulást követő első 20 percben felpörgették a játékukat, további három találattal pedig eldöntötték a három pont sorsát. A Makó FC magabiztos, bár helyenként akadozó játékkal is eredményes tudott lenni, az adódó lehetőségeket pedig rendre értékesíteni tudták. A kis kecskeméti kitérő után visszatérő, makói születésű Babolek Zoltán mesterhármasig jutott, mellette Búzási Péter és Széll Kristóf is egyszer-egyszer volt eredményes.

A Makó FC következő ellenfele hazai pályán a SZVSE II. lesz a megye első osztályban. A hét folyamán az is kiderül majd, hogy a Magyar Kupában kivel is csaphatnak majd össze Siha Zsolt edző tanítványai.

Csongrád-Csanád megyei I. osztály, 3. forduló
Hódmezővásárhelyi FC II.-Makó 0-5 (0-2)
Hódmezővásárhely, vezette: Borbás Bottyán Aurél (Kakuk, Vida).
HFC II.: Kandó – Rau, Tóth J., Marton (Babcsán, 57.), Bartyik R., Molnár Á. (Rostás, 70.), Sindel, Mohácsi, Nagy An. (Nagy At., 57.), Győrfi, Forró. Vezetőedző: Vinnai István.
Makó FC: Garamvölgyi – Buzási (Rabecz, 57.), Seres, Horváth E. (Juhász, a szünetben), Babolek, Varga R. (Illés, 77.), Zámbori, Magyar (Belanka, 57.), Sirokmán, Gémes, Széll (Molnár O., 85.). Vezetőedző: Siha Zsolt.
Gól: Babolek (34., 38., 55.), Buzási (48.), Széll (49.).

Kiemelt képünk archív

Előző sztori

Dzsúdócsarnokot avatnak Mórahalmon

Következő sztori

Radnótis diákok kerülhettek karanténba koronavírus-fertőzés miatt

Legutóbbi hasonló cikkek