Trafikrablót vettek őrizetbe Csongrádon

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Őrizetbe vette a Csongrádi Rendőrkapitányság azt a helybeli férfit, aki a napokban pénzt és cigarettát vitt el az egyik városi dohányboltból - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A férfi szeptember 20-án délelőtt ment be az üzletbe. Az eladót a kasszában lévő pénz átadására szólította fel, és két karton cigarettát is követelt.

Cselekménye során fegyvert vagy annak látszó tárgyat nem használt, sérülés nem történt. Az eladó – miután a férfi közölte vele, hogy „tudja hol lakik”- eleget tett a felszólításnak. Az elkövető végül távozott a helyszínről.

A csongrádi rendőrök a beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövető kilétét és ellene körözést adtak ki. A férfit a csongrádi nyomozók szeptember 23-án a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrző és Közterületi Támogató Osztályának munkatársaival közösen elfogták és előállították.

A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, ellene zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldik az illetékes ügyészségnek.

Előző sztori

68 határsértőt fogtak egy nap alatt megyénkben

Következő sztori

Öt hektáron égett a nádas Szentes külterületén

Legutóbbi hasonló cikkek