Krimi

Trafikrablót vettek őrizetbe Csongrádon

Trafikrablót vettek őrizetbe Csongrádon

2020. szeptember 24., csütörtök
Trafikrablót vettek őrizetbe Csongrádon

A férfi szeptember 20-án délelőtt ment be az üzletbe. Az eladót a kasszában lévő pénz átadására szólította fel, és két karton cigarettát is követelt.

Cselekménye során fegyvert vagy annak látszó tárgyat nem használt, sérülés nem történt. Az eladó - miután a férfi közölte vele, hogy „tudja hol lakik”- eleget tett a felszólításnak. Az elkövető végül távozott a helyszínről.

A csongrádi rendőrök a beszerzett információk alapján megállapították a feltételezett elkövető kilétét és ellene körözést adtak ki. A férfit a csongrádi nyomozók szeptember 23-án a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrző és Közterületi Támogató Osztályának munkatársaival közösen elfogták és előállították.

A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, ellene zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldik az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.