Téli ruháért csokit adnak a Centerkében

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Téli ruhát, cipőt, takarót osztanak és közben gyűjtenek is a Centerke Adományozó Központban. Egyre hidegebbek a napok, sokan alacsony jövedelem mellett, alultápláltan – nélkülözve kénytelenek élni. Egy vastag takaró, meleg alsó ruházat életmentő segítség lehet a az őszi időszakban.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke várja a támogatottak mellett a felajánlásokat is. Az évente tízezernél több kisgyermekes családot, időst és egyedülálló rászorulót segítő támogatópont a lakossággal közösen segíti a nélkülözőket. Az adományozókat az alapítvány szeretetcsokival honorálja.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője arra kéri a jó szándékú és jobb módban élőket, hogy ne hagyják magukra a környezetükben élő rászorulókat. Jó állapotú, tiszta, de már használaton kívüli adományokat (ruházatot, cipőt, takarót, háztartási dolgokat, tisztítószereket, tartós élelmet) várnak a felajánlóktól.

Nyitvatartás: kedden és pénteken 10-16 óra között.
Cím: 6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 12.
Web: www.centerke.hu

Előző sztori

Nem marad el a Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál

Következő sztori

Online közönségtalálkozót tart a Szegedi Nemzeti Színház