Szituációs lövészversenyt nyert a szegedi Czirok János

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szituációs pisztolyos lövészversenyt rendeztek múlt héten a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság lőterén. A megmérettetést a szegedi kötődésű Czirok János nyerte.

A hiros.hu beszámolója szerint összesen 79-en indultak a versenyen, amelyen öt pályát rendeztek be a részvevőknek. Némelyik feladatnál egy akadálypályát is le kellett küzdeniük a versenyzőknek.

A szegedi születésű Czirok János a P.A.S.C. (Police Academy Sport Club) színeiben indult és nyert a megmérettetésen, amelyen katonák, rendőrök, kommandósok mellett néhány civil is részt vett.

János saját bevallása szerint 2003 óta vesz részt hasonló versenyeken és több alkalommal is sikerült már nyernie. – Horváth Andor nyugalmazott lőkiképző készített fel a versenyre. Az ilyen stílusú versenyeknek az a célja, hogy használható tudást adjon az állomány kezébe a lehető legnagyobb biztonság betartása mellet – mondta lapunknak a verseny nyertese.

Czirok János – aki korábban a Tisza árteréről készített látványos drónfelvételeket – videót is forgatott a speciális versenyről.

Előző sztori

Lezárult a Partfürdő fejlesztését célzó projekt

Következő sztori

Barangolás Kiskundorozsmán

Legutóbbi hasonló cikkek