Közélet

Szabó Bálint kötelezővé tenné a maszkviselést

Szabó Bálint kötelezővé tenné a maszkviselést

2020. szeptember 7., hétfő
Szabó Bálint kötelezővé tenné a maszkviselést

Az önkormányzati képviselő lapunknak elmondta, aggasztónak tartja, hogy a múlt heti bizottsági üléseken a képviselők túlnyomó része nem viselt maszkot.

– A fideszes képviselők többségén volt maszk, akárcsak rajtam, viszont a többiek közül senki nem takarta el az arcát a múlt heti bizottság üléseken.

A mostani helyzetben, amikor mindenkitől elvárják, hogy a védőtávolságot és a maszkviselést betartsa, pont a politikusok nem mutatnak jó példát.

Ráadásul ezeken a bizottsági üléseken a hivataluknál fogva olyan személyek is részt vesznek, akik közvetlenül találkoznak egészségügyi területen ellátottakkal, ezáltal még nagyobb a felelősségünk – fogalmazott Szabó.

Hangsúlyozta, arra kéri a polgármestert, hogy tegye kötelezővé az önkormányzathoz tartozó közintézményekben és cégeknél a zárt térben történő maszkhasználatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.