MOL-Pick Szeged: Stepancsics hónapokra kidőlt

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Sérüléshullám sújtja a MOL-Pick Szeged együttesét: Stefan Sigurmannsson után Luka Stepancsics is harcképtelenné vált – adta hírül a handball-planet.com.  

Mint arról lapunk is beszámolt, a Tisza-parti klub a héten szerződtette a Barcelonát is megjárt, szlovák válogatott Martin Straňovskýt. A jól értesült handball-planet cikke szerint a transzfert részben az indokolta, hogy Stefan Sigurmannsson sérüléssel bajlódik. 

A portál megjegyzi, Luka Stepancsics lábműtéten esett át, így a következő három hónapban őt is nélkülöznie kell Juan Carlos Pastor vezetőedzőnek. Ez már csak azért is komoly fejtörést okozhat a szakmai stábnak, mert így a jobbátlövő poszton csak Stanislav Kasparek bevethető jelenleg.

A 30 éves horvát jobbátlövő így lemarad a Bajnokok Ligája első szakaszáról, de remélhetőleg felépül a 2021-es egyiptomi világbajnokságra, ahol a horvát válogatott Katarral, Angolával és Japánnal mérkőzik meg a csoportkörben.

Előző sztori

Röszkén ért véget az Egy vérből vagyunk jótékonysági futás

Következő sztori

Eltűnőben Szeged múltjának egy része

Legutóbbi hasonló cikkek