Sport

Megvan a MOL-Pick Szeged ma esti BL-kerete

Megvan a MOL-Pick Szeged ma esti BL-kerete

2020. szeptember 23., szerda
Megvan a MOL-Pick Szeged ma esti BL-kerete

Mint azt korábban megírtuk, MOL-Pick Szeged három kézilabdázója sérülés, hat játékosa pedig koronavírus-fertőzés miatt nem utazott el a szerda esti kielcei Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A PSG elleni elhalasztott meccs miatt az idei első összecsapásra éppen ezért az utánpótlásból kellett feltölteni a szegedi keretet.

Néhány perccel ezelőtt a csapat hivatalosan is megnevezte azt a 14 játékost, akik ma este szerephez juthatnak Lengyelországban. Íme a keret:


Ebből kiderül, hogy a sérült Mario Sostaric, Luka Stepancic és Stefan Sigurmannsson mellet természetesen nincs ott a koronavírus-fertőzését saját maga bejelentő Bánhidi Bence, és a vírusfertőzéséről szintén a közösségi médiában posztoló Borut Mackovsek. A mai meccsre megadott keretből nagy biztonsággal megállapítható, hogy Dean Bombac, Nik Henigman, Stanislav Kasparek és Bodó Richárd fertőződött meg koronavírussal.

A szakmai stáb rendkívül nehéz helyzetben van, mivel így rutinos jobbátlövő nélkül maradt a csapat, de az irányító és a jobbátlövő poszt is komoly fejtörést okoz, és a védekezésben a hármas védőposzton sincs ott egyik állandó kézilabdázó sem.

A két edző meccs előtti nyilatkozatát itt és itt olvashatja el.

A Kielce elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés 18 óra 45 perckor kezdődik Lengyelországban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.