Juan Carlos Pastor: Hét a hét ellen leszünk a pályán Kielcében

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Videóinterjút adott a BL-rajt előtt a MOL-Pick Szeged vezetőedzője.

Ahogy azt megírtuk, összesen kilenc alapjátékos hiányzik a MOL-Pick Szeged keretéből a Kielce elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-meccs előtt sérülés vagy koronavírus-fertőzés miatt.

Juan Carlos Pastor a klub hivatalos Facebook-oldalán megosztott videóban kiemelte, hogy az elmúlt napokban remek munkát végeztek játékosaink az edzéseken, és ugyanazt a teljesítményt várja el tőlük a Kielce elleni BL-találkozón is. A spanyol tréner hangsúlyozta: többször is elmondta a játékosoknak, hogy bízzanak egymásban, össze kell tartaniuk.

– Heten leszünk a pályán, és hét a hét ellen mindig van esély a győzelemre. El kell hinniük, hogy meg tudjuk csinálni – nyilatkozta Pastor.

A teljes interjút itt nézheti meg

Nehéz feladat vár ránk Kielcében

🗓️ 2020.09.23. 18:45 Bajnokok Ligája: Łomża Vive Kielce 🆚 MOL-PICK SzegedHiába fogyatkoztunk meg a koronavírus-járvány miatt, és jó pár meccsig nem számíthatunk hat játékosunkra, az élet nem áll meg, játszani kell. Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában Lengyelországban lépünk pályára, a Kielce vendégei leszünk.🎤 Vezetőedzőnk szerint az elmúlt napokban remek munkát végeztek játékosaink az edzéseken, és ugyanazt a teljesítményt várja el tőlük a Kielce elleni BL-találkozón is.🗣 Juan Carlos Pastor: “Elmondtam a fiúknak, hogy most az a legfontosabb, hogy bízzanak egymásban. Össze kell tartaniuk! Heten leszünk a pályán, és hét a hét ellen mindig van esély a győzelemre. El kell hinniük, hogy meg tudjuk csinálni.”📺 A mérkőzést a Sport 1 TV élőben közvetíti.#molpickszeged #csakelőre #kékek #handballfamily

Közzétette: MOL-PICK SZEGED Kézilabdacsapat – 2020. szeptember 22., kedd
Előző sztori

Jóleső támogatást kaptak a belvárosi vendéglátóhelyek munkatársai

Következő sztori

Októbertől okosjeggyel is utazhatunk Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek