Krimi

Még mindig keresik a Csillag téri halálos gázolás szemtanúit

Még mindig keresik a Csillag téri halálos gázolás szemtanúit

2020. szeptember 30., szerda
Még mindig keresik a Csillag téri halálos gázolás szemtanúit

Szeptember első hetében tragikus baleset történt a Csillag téren. Egy teherautó gázolt halálra egy hatéves kislányt, aki kilépett a hatalmas jármű elé. A baleset után röviddel rengeteg információ látott napvilágot, nem volt tisztázott, hogy kit terhelhet felelősség a baleset miatt.

A rendőrség néhány nappal a baleset után felhívást tett közzé, hogy szemtanúkat keres, de a balesetet szenvedett kislány édesanyja, a rokonok és ismerősök is keresni kezdték a szemtanúkat a közösségi oldalakon.

Úgy tűnik egyelőre nem jártak sikerrel, mert továbbra is frissen felrakott kiírásokat találunk a közösségi médiában. Ezek alatt sokan kommentelnek, vannak szinte pontos személyleírások is. Így például egy ott lakó lila hajú fiatal hölgy, aki az ablakból látta a történéseket, vagy egy 65 éves maszkot viselő úr, aki közvetlen közelről látta mi történt, vagy az a fiatal férfi, aki még videót is készített a baleset után.

Szintén kommentben lehet olvasni, hogy nem csak a kislány hozzátartozói vannak rossz állapotban. A teherautó sofőrjét is nagyon megviselték a történtek - ahogy az egyik kommentelő fogalmaz: "ismerem gyermekkorom óta, az ő élete is tönkrement."

Kérdéseket küldtünk a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságnak, hogy hol tart az ügy, ha válaszolnak, megírjuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.