Még mindig keresik a Csillag téri halálos gázolás szemtanúit

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy kislány volt az áldozat, többen is láthatták, hogy mi történt pontosan.

Szeptember első hetében tragikus baleset történt a Csillag téren. Egy teherautó gázolt halálra egy hatéves kislányt, aki kilépett a hatalmas jármű elé. A baleset után röviddel rengeteg információ látott napvilágot, nem volt tisztázott, hogy kit terhelhet felelősség a baleset miatt.

A rendőrség néhány nappal a baleset után felhívást tett közzé, hogy szemtanúkat keres, de a balesetet szenvedett kislány édesanyja, a rokonok és ismerősök is keresni kezdték a szemtanúkat a közösségi oldalakon.

Úgy tűnik egyelőre nem jártak sikerrel, mert továbbra is frissen felrakott kiírásokat találunk a közösségi médiában. Ezek alatt sokan kommentelnek, vannak szinte pontos személyleírások is. Így például egy ott lakó lila hajú fiatal hölgy, aki az ablakból látta a történéseket, vagy egy 65 éves maszkot viselő úr, aki közvetlen közelről látta mi történt, vagy az a fiatal férfi, aki még videót is készített a baleset után.

Szintén kommentben lehet olvasni, hogy nem csak a kislány hozzátartozói vannak rossz állapotban. A teherautó sofőrjét is nagyon megviselték a történtek – ahogy az egyik kommentelő fogalmaz: “ismerem gyermekkorom óta, az ő élete is tönkrement.”

Kérdéseket küldtünk a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságnak, hogy hol tart az ügy, ha válaszolnak, megírjuk.

Előző sztori

Röplabda: elmarad a Markovics Kupa

Következő sztori

Országos poloskatérkép készül, segíthetünk mi is