/

Kitüntetéseket adott át a Vöröskereszt megyei szervezete

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megtartotta a májusban, a koronavírus-járvány miatt elhalasztott díszünnepségét a Magyar Vöröskereszt megyei szervezete. Ilyenkor ismerik el azok tevékenységét, akik áldozatos munkájukkal sokat tettek közösségükért a maguk területén. A Szegeden megrendezett ünnepségen összesen 24-en vehették át a Vöröskereszt elismeréseit.

Mindig fontos felismerni és elismerni azokat, akik kiemelkedő, rendkívüli munkával, példaadással szolgálják társadalmunkat, az emberiességet, a Magyar Vöröskereszt ügyét.

A tavasz óta várva várt összejövetelen a Vöröskeresztes Munkáért kitüntetés gyémánt, arany, ezüst és bronz fokozatát, dicsérő oklevelet, elnöki díszoklevelet, elsősegélynyújtás népszerűsítéséért ezüst emlékérmet, év médiatámogatója elismerést, év önkéntese elismerést, ifjúsági tevékenységért elismerő oklevelet, szolgálatért oklevelet, szolgálatért érdemérmet, véradásszervező ezüst emlékérmet, életmentő érdemérmet vehettek át azok, akiket nagyra becsülnek, és akik tavasszal támogatták a szervezet munkáját a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet alatt.

Az elismeréseket Dr. Szekeres Veronika, a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezetének alelnöke és Dr. Sáfár Brigitta, a Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatóságának katasztrófa készenléti szakmai vezetője adta át.

Előző sztori

Bodó Imre: Egy politikai pályafutás csúfos vége

Következő sztori

Nincs sok új szabály, de azokat be kell tartani

Legutóbbi hasonló cikkek