/

Javaslatcsomaggal állt elő a vásárhelyi Fidesz

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

10+1 pontos javaslatcsomagot terjeszt be a Fidesz vásárhelyi szervezete a városvezetésnek a koronavírus-járvány megfékezése érdekében - írja a Promenád.hu. 

– Az elmúlt időszakban egyértelművé vált, hogy a koronavírus elérte Hódmezővásárhelyt is. A fertőzés ugrásszerűen terjed és több intézményben is megjelent, ezért a Fidesz vásárhelyi csoportja egy 10+1 pontos javaslatcsomagot állított elő a városvezetés számára, hogy meg tudjuk állítani a betegséget – ismertette a reggeli sajtótájékoztatón Benkő Zsolt önkormányzati képviselő.

A politikus a figyelmet: mindenki tartsa be a jelenlegi védekezési szabályokat, ugyanis mindenki mindenkiért felelős, illetve bárkiből lehet vírushordozó.

– A városvezetés felelőssége az átlagosnál most talán még nagyobb, ezért azzal a kéréssel fordulunk Márki-Zay Péter polgármesterhez és Berényi Károly alpolgármesterhez, hogy látszatintézkedések helyett tegyenek végre hatékony lépéseket a vásárhelyiek védelmében – jelentette ki.

A 10+1 pontos javaslatcsomagot Havasi Katalin, a párt helyi szervezetének elnöke olvasta fel.

Előző sztori

Ötven év után visszatér a Bambi üdítőital

Következő sztori

Kerékpárutak épülhetnek Makón

Legutóbbi hasonló cikkek