Közélet

Javaslatcsomaggal állt elő a vásárhelyi Fidesz

Javaslatcsomaggal állt elő a vásárhelyi Fidesz

2020. szeptember 9., szerda
Javaslatcsomaggal állt elő a vásárhelyi Fidesz

– Az elmúlt időszakban egyértelművé vált, hogy a koronavírus elérte Hódmezővásárhelyt is. A fertőzés ugrásszerűen terjed és több intézményben is megjelent, ezért a Fidesz vásárhelyi csoportja egy 10+1 pontos javaslatcsomagot állított elő a városvezetés számára, hogy meg tudjuk állítani a betegséget – ismertette a reggeli sajtótájékoztatón Benkő Zsolt önkormányzati képviselő.

A politikus a figyelmet: mindenki tartsa be a jelenlegi védekezési szabályokat, ugyanis mindenki mindenkiért felelős, illetve bárkiből lehet vírushordozó.

– A városvezetés felelőssége az átlagosnál most talán még nagyobb, ezért azzal a kéréssel fordulunk Márki-Zay Péter polgármesterhez és Berényi Károly alpolgármesterhez, hogy látszatintézkedések helyett tegyenek végre hatékony lépéseket a vásárhelyiek védelmében – jelentette ki.

A 10+1 pontos javaslatcsomagot Havasi Katalin, a párt helyi szervezetének elnöke olvasta fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.