Fontos mérkőzést veszített el az SZVSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A vasutasok 2-1-re kikaptak a Paks II. vendégeként az NB III. Közép csoport 9. fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán.

Az eredetileg szeptember 9-re kiírt mérkőzés halasztására azért volt szükség, mert a tolnai együttesben többen is pozitív koronavírustesztet produkáltak.

A szegediek a hétvégi kupabúcsú ellenére bizakodva várhatták az összecsapást, ugyanis a legutóbbi bajnoki fordulóban 2-1-re legyőzték az Újpest második csapatát, ráadásul a Paks II. egy esetleges győzelem esetén beérhető lett volna a tabellán.

Ennek ellenére a hazaiak már a kilencedik percben előnyhöz jutottak Fönyedi góljával, bő félóra után pedig már kettővel vezettek, miután Szendrei értékesített egy büntetőt. A Szegedi VSE a második játékrész elején Csamangó találatával szépített, egyenlítésre azonban nem futotta a piros-kékek erejéből, így maradtak a tabella tizenkilencedik helyén.

Az SZVSE-re vasárnap újabb hatpontos derbi vár, ugyanis a sereghajtó és még nyeretlen Majos otthonába látogatnak.

NB III. Közép csoport, 9. forduló
Paksi FC II.–Szegedi VSE 2–1 (2-0)
Paks, vezette: Gáspár András (Keszthelyi, Baráth).
Paksi FC II.: Borsos – Vas, Kővári (Delea, 60.), Fönyedi, Szendrei, Budai (Ribár, 75.), Grajzel, Debreceni, Gyurkits, Görög, Kovács L. (Lakatos-Lengyel, 65.) Vezetőedző: Kindl István.
Szegedi VSE: Leindler – Kormányos, Pócs D., Csamangó, Pócs T., Ondrejó, Beretka, Hatvani (Zsoldos, 79.), Busa (Kelemen V., 56.), Fülöp, Papp Á. (Csanádi I., 63.). Játékos-edző: Kelemen Balázs.
Gól: Fönyedi (9.), Szendrei (34., 11-esből), ill. Csamangó (48.).

(Kiemelt képünk archív)

Előző sztori

Jelentősen enyhültek Bánhidi Bence koronavírusos tünetei

Következő sztori

Még egy napig a szebbik arcát mutatja az időjárás

Legutóbbi hasonló cikkek