Folytatná jó sorozatát a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged-Csanád GA vasárnap 17 órakor a Debreceni EAC csapatát fogadja a Szent Gellért Fórumban. A Tisza-partiak folytatnák két meccs óta tartó győzelmi szériájukat.

Dobos Barna vezetőedző elmondta, nehezítő tényező, hogy a Gyirmót elleni bajnoki és a Veszprém elleni kupameccs is elmaradt, ugyanakkor győzelemre készülnek vasárnap. – Hazai pályán győzni szeretnénk, az elmúlt két találkozón sikerült diadalmaskodni. Sérülések hátráltatnak bennünket, de bízom benne, hogy minél hamarabb teljes kerettel dolgozhatunk – fogalmazott Dobos.

Szilvási Péter is sajnálja, hogy elmaradt két mérkőzés, ugyanakkor azt is elmondta, ez a két hét a beilleszkedés és a taktikai felkészülés szempontjából előnyére vált. A vezetőedzővel egyetemben ő is reméli, hogy a DEAC ellen a lehető legerősebb kezdővel tudnak felállni és a győzni fognak majd.

Oláh Gergő számára külön pikantériája lesz a vasárnapi összecsapásnak, ugyanis a Debreceni Egyetem sport és rekreációszervező szakán szerzett diplomát. – Sok ismerősöm van a klubnál, köztük korábbi tanáraim is. A DEAC egy feltörekvő klub, korábbi Loki játékosokkal. Nem lesz könnyű mérkőzés, de hazai pályán nyernünk kell – tűzte ki a célt a középpályás.

Előző sztori

Több mint húszmilliót csalt ki társasházaktól két férfi Csongrád-Csanádban

Következő sztori

A II. világégés áldozataira emlékeztek Makón