Sport

Folytatná jó sorozatát a Szeged-Csanád GA

Folytatná jó sorozatát a Szeged-Csanád GA

2020. szeptember 25., péntek
Folytatná jó sorozatát a Szeged-Csanád GA

Dobos Barna vezetőedző elmondta, nehezítő tényező, hogy a Gyirmót elleni bajnoki és a Veszprém elleni kupameccs is elmaradt, ugyanakkor győzelemre készülnek vasárnap. – Hazai pályán győzni szeretnénk, az elmúlt két találkozón sikerült diadalmaskodni. Sérülések hátráltatnak bennünket, de bízom benne, hogy minél hamarabb teljes kerettel dolgozhatunk – fogalmazott Dobos.

Szilvási Péter is sajnálja, hogy elmaradt két mérkőzés, ugyanakkor azt is elmondta, ez a két hét a beilleszkedés és a taktikai felkészülés szempontjából előnyére vált. A vezetőedzővel egyetemben ő is reméli, hogy a DEAC ellen a lehető legerősebb kezdővel tudnak felállni és a győzni fognak majd.

Oláh Gergő számára külön pikantériája lesz a vasárnapi összecsapásnak, ugyanis a Debreceni Egyetem sport és rekreációszervező szakán szerzett diplomát. – Sok ismerősöm van a klubnál, köztük korábbi tanáraim is. A DEAC egy feltörekvő klub, korábbi Loki játékosokkal. Nem lesz könnyű mérkőzés, de hazai pályán nyernünk kell – tűzte ki a célt a középpályás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.