Krimi

Faléccel vertek agyon egy embert Szegeden

Faléccel vertek agyon egy embert Szegeden

2020. szeptember 29., kedd
Faléccel vertek agyon egy embert Szegeden

A megalapozott gyanú szerint szeptember 27-én a délelőtti órákban Szegeden, a Tisza árterében, a Felső Tisza-part magasságában egy az ott rendszeresen tartózkodó férfi szóváltásba keveredett a gyanúsítottakkal. A szóváltás során a gyanúsítottak – akik egyébként a férfi ismerősei voltak – többször fejen ütötték és egy faléccel is bántalmazták sértettet, majd a helyszínen hagyták.

A magatehetetlen férfire a járókelők találtak rá a kora délutáni órákban, értesítették a mentőket, de a sértett ennek ellenére a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, az eljárás meghiúsításának, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a letartóztatás egy hónapra történő elrendelését.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon dönt az ügyészi indítvány tárgyában. A bíróság az üléseket a járványhelyzetre is figyelemmel, telekommunikációs eszközzel tartja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.