Faléccel vertek agyon egy embert Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség indítványt tett a nyomozási bíró felé, hogy rendelje el annak a férfinak és nőnek a letartóztatását, akik a múlt hét szombaton, a Tisza szegedi árterében okoztak halálos sérüléseket a sértettnek - közölte a vádhatóság.

A megalapozott gyanú szerint szeptember 27-én a délelőtti órákban Szegeden, a Tisza árterében, a Felső Tisza-part magasságában egy az ott rendszeresen tartózkodó férfi szóváltásba keveredett a gyanúsítottakkal. A szóváltás során a gyanúsítottak – akik egyébként a férfi ismerősei voltak – többször fejen ütötték és egy faléccel is bántalmazták sértettet, majd a helyszínen hagyták.

A magatehetetlen férfire a járókelők találtak rá a kora délutáni órákban, értesítették a mentőket, de a sértett ennek ellenére a kórházba szállítást követően életét vesztette.

A testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés, az eljárás meghiúsításának, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a letartóztatás egy hónapra történő elrendelését.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon dönt az ügyészi indítvány tárgyában. A bíróság az üléseket a járványhelyzetre is figyelemmel, telekommunikációs eszközzel tartja.

Előző sztori

Újabb 32 fertőzöttet szűrtek ki Csongrád-Csanádban

Következő sztori

Leégett egy lakatlan családi ház Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek