Eltűnt egy 14 éves csanyteleki tini

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy fiatal megtalálásában - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Csongrádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Ábrahám Liliána eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a lány szeptember 9-én 18 óra körül csanyteleki otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Ábrahám Liliána körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja szőke, hosszú, amit felkötve kontyban hord, szeme kék. Eltűnésekor citromsárga pólót, fehér alapon apró, fekete kockás, farmernadrágot – aminek az egyik térdén egy vágás van -, illetve fehér színű Puma sportcipőt viselt. Távozásakor magával vitt egy fekete színű, kisméretű női táskát is.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Előző sztori

Árokba csapódott egy autó Vásárhely és Szikáncs között

Videó!
Következő sztori

Igazi drogtanyát számoltak fel Csengelén