Sport

Elmarad a Szeged-Csanád GA veszprémi kupameccse

Elmarad a Szeged-Csanád GA veszprémi kupameccse

2020. szeptember 18., péntek
Elmarad a Szeged-Csanád GA veszprémi kupameccse

A Magyar kupa küzdelmei során az első- és másodosztályú csapatoknak, és azok riválisainak a szövetség előírja a kötelező tesztelést a mérkőzéseket megelőzően, így a veszprémieket is alávetették az ellenőrzésnek. A teszt során a bakonyiak közül öten pozitív eredményt produkáltak, így a klub azonnal halasztást kért a szombati, Szeged elleni mérkőzésre.

A szerdán vett mintákból sajnos kiderült, hogy az együttesünkben öt újabb koronavírus-fertőzött van. A focisták elkülönítése máris megtörtént, éppúgy, mint az öltöző, illetve a használati tárgyak fertőtlenítése. Az illetékes szervekkel azonnal felvettük a kapcsolatot, a kupamérkőzésünkre pedig halasztást kértünk a Szegedtől és a szövetségtől is. Mindkét oldalról jóváhagyták a kérésünket, így a szombati kupamérkőzés biztosan elmarad - nyilatkozta a lapnak Szabó Péter, a veszprémi klub ügyvezetője.

A kupamérkőzés új időpontja: október 7., 14 óra.

Mint ismeretes, a Szeged-Csanád GA szerdai, Gyirmót elleni bajnokija is elmaradt, miután a győri együttesből ketten is pozitív tesztet produkáltak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.