Elmarad a Szeged-Csanád GA veszprémi kupameccse

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Veszprém csapatában öt koronavírus fertőzöttet regisztráltak, így a klub halasztást kért az MLSZ-től - derül ki a Vehir cikkéből.

A Magyar kupa küzdelmei során az első- és másodosztályú csapatoknak, és azok riválisainak a szövetség előírja a kötelező tesztelést a mérkőzéseket megelőzően, így a veszprémieket is alávetették az ellenőrzésnek. A teszt során a bakonyiak közül öten pozitív eredményt produkáltak, így a klub azonnal halasztást kért a szombati, Szeged elleni mérkőzésre.

A szerdán vett mintákból sajnos kiderült, hogy az együttesünkben öt újabb koronavírus-fertőzött van. A focisták elkülönítése máris megtörtént, éppúgy, mint az öltöző, illetve a használati tárgyak fertőtlenítése. Az illetékes szervekkel azonnal felvettük a kapcsolatot, a kupamérkőzésünkre pedig halasztást kértünk a Szegedtől és a szövetségtől is. Mindkét oldalról jóváhagyták a kérésünket, így a szombati kupamérkőzés biztosan elmarad – nyilatkozta a lapnak Szabó Péter, a veszprémi klub ügyvezetője.

A kupamérkőzés új időpontja: október 7., 14 óra.

Mint ismeretes, a Szeged-Csanád GA szerdai, Gyirmót elleni bajnokija is elmaradt, miután a győri együttesből ketten is pozitív tesztet produkáltak.

Előző sztori

Ennyit a hidegfrontról…

Következő sztori

A város rejtett kincseit megnézhetjük hétvégén