Közélet

Alkotói pályázatot hirdetett gyerekeknek a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

Alkotói pályázatot hirdetett gyerekeknek a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

2020. szeptember 28., hétfő
Alkotói pályázatot hirdetett gyerekeknek a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság

Idén szeptember 30-ig lehet benyújtani az Országos Tűzmegelőzési Bizottság alkotói pályázatának pályaműveit. Az alkotásokat változatlanul személyesen, postai úton vagy e-mailen a megyei katasztrófavédelmi igazgatósághoz lehet eljuttatni.

A tűzoltók olyan alkotásokat várnak, amelyeken keresztül az óvodások és az iskolások megmutatják, hogyan látják a tűzmegelőzést és a tűzvédelmet, a tűzoltói hivatást. Az óvodásoktól egyénileg készített szabadkézi rajzokat vagy csoportos alkotásokat, illetve kézműves remekműveket várnak. Az iskolások három korcsoportban (6-10 éves, 11-14 éves, valamint 15-18 éves kor között) pályázhatnak. Ők szabadkézi rajzot, egyéb kézműves alkotást küldhetnek be, de írhatnak verset vagy mesét is, esetleg készíthetnek számítógépes programot. A pályázat felmenő rendszerű, első körben megyei szinten bírálják el a beérkezett műveket. A megyei szinten nyertes alkotások az országos versenyben is részt vesznek. 

Benyújtás módja: alkotástól függően személyesen, postai úton vagy e-mailen, a korcsoport és kategória megjelöléssel a katasztrófavédelmi igazgatóság részére.

Minden részlet megtalálható EZEN a linken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.