Közélet

A legjobb vidéki rendezvényhelyszínné választották a Szent Gellért Fórumot

A legjobb vidéki rendezvényhelyszínné választották a Szent Gellért Fórumot

2020. szeptember 17., csütörtök
A legjobb vidéki rendezvényhelyszínné választották a Szent Gellért Fórumot

A díjakat 7 kategóriában osztották ki a magazin olvasói, üzleti partnerei és a szakma képviselőinek online szavazatai alapján, a 2019. június és 2020. március közötti időszak teljesítménye alapján. Idén a legjobbnak ítélt budapesti és vidéki business szállodát, budapesti és vidéki rendezvényhelyszínt, üzleti utaztatót, valamint innovatív digitális megoldást és új piaci szereplőt díjaztuk.

A legjobb budapesti business hotelnek 2020-ban Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotelt választották. A legjobb vidéki business hotel a Castellum Hotel Hollókő­ lett.

A legjobb budapesti rendezvényhelyszín díjat a Budapest Kongresszusi Központ kapta, a vidékit a szegedi Szent Gellért Fórum.

A legjobb üzleti utaztató elismerést az OTP Travel vehette át. Az innovatív digitális megoldás elismerést 2020-ban a rentIT kapta. Az új piaci szereplő kategória győztese a Millennium Háza lett 2020-ban.

Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője azt emelte ki a turizmus.com szerint, hogy a turisztikai szakma számára márciusban megállt az óra, "új időszámítás kezdődött", így az év legjobbjait tavaly júniustól idén márciusig nyújtott teljesítményük alapján értékelték.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.