/

A kisgyerek halálát okozó baleset szemtanúit keresik a szegedi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Szeged, 2020. szeptember 7. Tûzoltók és rendõr Szegeden, a Budapesti körúton, a Csillag téri körforgalomnál, ahol meghalt egy útra kiszaladó kisgyerek, akit elgázolt egy teherautó 2020. szeptember 7-én. MTI/Donka Ferenc

Mint beszámoltunk róla, halálos baleset történt szeptember 7-én valamivel 15 óra után a Budapesti körúton, a Csillag téri körforgalomnál.

Egy teherautó eddig tisztázatlan körülmények közt elütött egy kisgyermeket. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség azon szemtanúk jelentkezését várja, akik a fenti eseményt látták, esetleg arról felvételt készítettek, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan.

A szemtanú jelentkezhet a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22. I. emelet), bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

6,8 évre ítéltek egy bolgár kábítószercsempészt Szegeden

Következő sztori

Átadták a megújult makói óvodát

Legutóbbi hasonló cikkek