Meteor

Pár nap múlva beköszönt az őszies időjárás

Pár nap múlva beköszönt az őszies időjárás

2020. szeptember 20., vasárnap
Pár nap múlva beköszönt az őszies időjárás

Hétfőn napos idő várható csapadék nélkül. A leghidegebb órákban 4-12 fok lesz. Napközben 24-28 fokig melegszik a levegő.

Kedden is több órára kisüt a nap. A nyugati, délnyugati határ közelében viszont előfordulhat egy-egy zápor, zivatar. A minimumhőmérséklet 5-13, a maximumhőmérséklet 24-29 fok között alakul.

Szerdán és csütörtökön a hosszabb-rövidebb idejű napsütés mellett szórványosan várható zápor, zivatar. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a szél. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet szerdán 7-15, csütörtökön 9-15 fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet szerdán és csütörtökön is 23-28 fok között alakul.

Pénteken több helyen várható záporeső, zivatar. Sokfelé megerősödik a szél. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet 10-15, a maximumhőmérséklet általában 21-25 fok között valószínű, délkeleten 26-28 fok is lehet.

Szombaton is többfelé várható záporeső, zivatar. A szél is sokfelé megerősödik. A leghidegebb órákban 6-15 fok lesz. A nappali csúcsértékek nyugaton 15-22, keleten 22-27 fok között alakulnak.

Vasárnap elszórtan fordulhat elő zápor, zivatar. Hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A szél helyenként lehet erős, zivatarban viharos. A legalacsonyabb hőmérséklet 1-10 fok között valószínű, keleten lesz az enyhébb idő. Napközben 14-21 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.