Felavatták a Ford-lerakat megújult homlokzatát Makón

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Péntek délelőtt ünnepélyes keretek közt adták át Makón, a Vásárhelyi utcában található Ford lerakat felújított homlokzatát. Az átadón Danku Csaba helyettes államtitkár kiemelte: Galamb József példája is mutatja, hogy vidékről indulva is lehet kiemelkedőt alkotni - számolt be a Makó Híraó.

Mint az átadón elhangzott, az önkormányzat 2017 decemberében kötött támogatási szerződést az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával a makói Ford-lerakat homlokzatának restaurálására, amelynek összegét az önkormányzat kiegészítette. Galamb József örökösei is támogatták a kezdeményezést, így készülhetett el összefogással a városkép jellegű homlokzat felújítása.

Danku Csaba beszédében kiemelte: Galamb József mert nagyot álmodni, és hitte, hogy tehetséggel, szorgalommal, áldozatvállalással azok meg is valósíthatóak.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára rámutatott továbbá, hogy napjainkban is hallunk fiatal magyar tehetségekről, kiemelkedő eredményeikről, legyen szó matematikáról, kémiáról, vagy épp sportról.

– Van tehát utánpótlás, minden téren Magyarországon, amely nagy reményekre adhat okot – húzta alá.

Előző sztori

Felvételi zárlatot rendeltek el a belgyógyászati klinikán és a szívsebészeten

Következő sztori

Halálra gázoltak egy motorost Csengele közelében

Legutóbbi hasonló cikkek