79-en vannak karanténban Vásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ismét összeült az Operatív Stáb Vásárehelyen, az egyeztetésen több fontos döntés született - számolt be a Promenád.

A vásárhelyi önkormányzat az alábbit közölte az ülés után:

„A mai értekezletén – a rendelkezésükre álló adatok alapján – az Operatív Stáb eldöntötte, hogy a pénteki, szombati és vasárnapi piacnapokon kötelező lesz a maszkok viselése. A közterület-felügyelet mellett a rendőrség is ellenőrzi majd.

Jelenleg 79-en vannak Hódmezővásárhelyen hatósági karanténban.

Továbbra is érvényben van az a kérés, hogy háziorvoshoz ne személyesen menjenek a betegek, hanem telefonos egyeztetés után.

A polgármesteri hivatalban, valamint az összes önkormányzati intézményben kötelező a maszk használata és ez érvényes az intézményekben tartott rendezvényekre, eseményekre is.

Az esküvők megtartásakor is kérünk mindenkit a maszk viselésére, ezentúl a városháza házasságkötő termébe csak maszkkal lehet belépni, ezt esküvők esetén a közterület-felügyelet ellenőrzi majd.

Kiemelten kérjük, hogy kerülje minden nem egy háztartásban élő a személyes kontaktust, a puszit, kézfogást, ölelést, figyeljenek a távolságtartásra, és az egyéb – már megszokott – óvintézkedéseket tartsák be. Vigyázzunk magunkra és másokra!”

Előző sztori

Esküt tesznek az elsőéves szegedi egyetemisták

Következő sztori

Akár ötvenezer forintos büntetés is járhat, ha maszk nélkül utazunk Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek