28 férőhellyel bővül a mórahalmi bölcsőde

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 28 férőhellyel bővül a mórahalmi bölcsőde a jelenleg is zajló beruházás keretében.

A mórahalmi Huncutka Bölcsőde jelenleg 78 férőhelyes, de az intézmény mellett új bölcsődei épületszárny építése zajlik. Az új létesítmény a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretien belül létesül.

Az épületben egy 51,5 és egy 54 négyzetméteres új csoportszoba és kiszolgáló helyiségeinek kialakítását végzik el, ahol összesen 28 gyermek nappali felügyelete lesz biztosított. A szobákhoz kapcsolódni fog egy terasz, így lehetőség lesz a kinti altatásra.

Az új létesítmény mellett egy meglévő épületet is felújítottak, ahol egy tornaszobát alakítottak ki az óvodás gyermekek részére. Az átjárás a bölcsőde rámpáján keresztül történik majd és szinte száraz lábon jutnak el az óvoda legutolsó helyiségéből az új óvodai tornaszobába.

Az új bölcsődei épületszárnyat és az óvodai tornaszobát a tervek szerint 2021 szeptemberében vehetik használatba a kisgyermekek és a dolgozók.

Előző sztori

Épülhet a négysávos út Szeged és Debrecen között

Következő sztori

Matematikust választottak a Szegedi Akadémiai Bizottság élére

Legutóbbi hasonló cikkek