Vona Gábor vette védelmébe Szijjártó Pétert

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lényegében megvédte a luxusjachton lefotózott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke, a Második Reformkor Alapítvány alapítója - vette észre a Magyar Hang.

Facebook-posztját azzal kezdte, hogy bár számtalan dologban nem ért egyet a kormány külpolitikájával, ha valakit nem lehet munkakerüléssel vádolni, az éppen Szijjártó Péter.

– Most a tartalmi részbe ne menjünk bele, koncentráljunk csak a munkatempóra – fűzte hozzá egyből, és azt is elismerte, butaság volt munkahelyi képpel illusztrálni a hajóról végzett munkát. Ám szerinte nem ez a NER legnagyobb bűne és

„Szijjártó Péter sem a NER-oligarchák mintapéldánya”.

Ezután viszont keményebb szavakkal folytatta: „azt meg nagyon a legaljának tartom, amikor a magyarok nyaralási irigységére építünk fel egy lejárató kampányt”.

– Ha Karácsony Gergelyt csesztetné a sajtó, hogy Máltáról küldte ki az e-maileket és nem a fővárosi irodájából, akkor mellette is kiállnék. Mert

ez az egész megint csak arra jó, hogy a magyar közélet vályújába öntsünk egy jó adag moslékot

– írta egyebek mellett.

https://www.facebook.com/vonagabor/posts/10158844338404623
Előző sztori

Komoly kisfilmet raktak össze Magyarország születésnapjára!

Következő sztori

Dr. Becsey Zsolt lett a megye díszpolgára