///

Útfelújítások kezdődnek Makón

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 43-as főút Makón átmenő szakaszát, valamint külterületen az Igási utat szeretné rendbe tetetni a makói önkormányzat – számolt be a Rádió 7.

Mágori András városüzemeltetési tanácsnok szerint mivel ezek az utak állami kezelésben vannak, így az önkormányzat ezt csak kérni tudja. Ennek érdekében a napokban egyeztettek a Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt. megyei vezetőjével, hogy lehetőleg minél hamarabb elindulhassanak ezek a beruházások.

A városon áthaladó főút egyes részein már kátyúztak, de nem mindenhol lett ez a megoldás tökéletes. A tanácsnok kiemelte: a külterületen lévő Igási útnak pedig az utolsó 3 kilométere személyautóval szinte járhatatlan.

A közútkezelő megyei igazgatósága partner ezekben a felújításokban. A tanácsnok kifejtette: a megyei útjaira szánt pénz közel 60 százaléka Makóra fog kerülni, ennek köszönhetően megoldódnak ezek a problémák. Az Igási út esetében várhatóan már az év végére elkészül a felújítás.

Előző sztori

Germán Tamás: Nincs megtiltva, hogy nyerjünk Szombathelyen

Következő sztori

Parasztolimpiát rendeznek Apátfalván

Legutóbbi hasonló cikkek