Sport

Továbbra is pont nélkül az SZVSE

Továbbra is pont nélkül az SZVSE

2020. augusztus 13., csütörtök
Továbbra is pont nélkül az SZVSE

A hétközi bajnoki fordulóban 3-0-ás vereséget szenvedett a Szegedi VSE NB III-as labdarúgócsapata az ESMTK vendégeként. Vágó Attila együttese három mérkőzés után pont nélkül áll a tabella utolsó helyén.

Szűk negyedóra elteltével előnybe került a házigazda ESMTK miután Soós Bence huszonöt méteres lövése utat talált a kapuba. A folytatásban kiegyenlített játék zajlott, de a szünetig nem esett újabb gól, így 1-0-s hazai vezetéssel vonulhattak pihenőre a csapatok. A 76. percben Boda a leshatárról kilépve elgurította a labdát Molnár kapus mellett, ezzel megduplázta csapata előnyét. Öt perccel a lefújás előtt egy szöglet után Lipcsei fejelt a szegedi kapuba beállítva a 3-0-s végeredményt. A Szegedi VSE vasárnap 17.30-kor a Dabas-Gyón FC-t ellen javíthat Mórahalmon.

NB III Közép-csoport, 3.forduló ESMTK – Szegedi VSE 3-0 (1-0)

Budapest, ESMTK Stadion. Vezette: Szabó Levente, (Márkus Péter, Balla Levente).

ESMTK:

Menczeles – Nagy, Lipcsei, Tóbiás, Slezák, Horváth (Komiszár 86.), Boda (Dankó 81.), Fehér, Kovács, Soós (Reznek 57.), Túri.

Vezetőedző:

Turi Zoltán.

Szegedi VSE:

Molnár – Kormányos, Tóth, Csamangó, Dóra, Zsoldos (Ondrejó 63.), Pócs D. (Fülöp 56.), Pócs T., Papp (Beretka – a szünetben), Busa, Hatvani.

Vezetőedző:

Vágó Attila.

Gól:

Soós (12.), Boda (76.), Lipcsei (85.).

Sárga lap:

Papp (45.).

(Kiemelt kép: Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.