Sport

Továbbra is nyeretlen a Szeged-Csanád GA

Továbbra is nyeretlen a Szeged-Csanád GA

2020. augusztus 23., vasárnap
Továbbra is nyeretlen a Szeged-Csanád GA

A meccs hangulatát meghatározta a szegedi ultrák passzivitása. Az eddigi produkció nem tetszett nekik, ezért az egész első félidőben csendben figyelték az eseményeket. A 11. percben egy szép bal oldali támadás végén Nyári bal belsővel lőtte a labdát a jobb alsóba, 0-1.

A második félidőben a Szeged aktívabb volt, jöttek is a helyzetek, de gólt nem sikerült szerezni  a masszívan, keményen, határozottan védekező Budaörs ellen, amelynek kontrái veszélyesek voltak.

A hajrá mozgalmas volt: előbb a Budaörs kapott egy 11-est, amelyet Molnár Csaba biztosan lőtt a jobb felsőbe, majd a másik oldalon a Szeged is megkapta a lehetőséget, de Gajdos a bal alsót célozta, ezt pedig Kovács megérezte, és másodszorra megfogta a labdát.


DOBOS BARNA: – Próbáltunk sokat tenni a győzelemért, de nem tudtunk itthon pontot sem szerezni, így minden más magyarázkodásnak tűnik. A védelemben hibáztunk, a helyzeteket pedig kihagytuk. Minél hamarabb fel kell állnunk a padlóról. Nagyon rosszul érint a jelenlegi helyzet engem is. Láttam a motivációt a játékosokon, de a hibák eldöntötték a meccset.
BOGNÁR GYÖRGY: – Az eredménnyel elégedett vagyok, a győzelem rendben van, de a csapatom teljesítménye, az összkép gyenge volt, talán a leggyengébb az idényben. Az akarás rendben volt, de a futball minősége a saját csapatomnál nem volt megfelelő. Keveset láttam a megbeszéltekből.

LABDARÚGÓ NB II, 5. FORDULÓ 
SZEGED-CSANÁD GA–BUDAÖRS 0–2 (0–1)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 1200 néző. Vezette: Veizer Roland (Medovarszki, Szilágyi)
Szeged-Csanád GA:
 Takács J. – Ódor, Moga, Pejovics, Mohl – Oláh G., Simon Á. (Gajdos, 58.), Jovanovics – Germán (Varga Sz., 42.), Dobos Á. – Takács T. (Hudák, 70.) Vezetőedző: Dobos Barna
Budaörs:
 Kovács P. – Marques-Airosa, Tamás O., Kékesi, Fényes (Gyurácz, 72.) – Petneházi (Horváth R., a szünetben), Molnár Cs., Sajbán, Nyári (Horváth E., 62.), Zeke – Halmai. Szakmai igazgató: Bognár György
Gólszerzők: Nyári (11.), Molnár Cs. (87., 11-esből)

(via:nso)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.