Továbbra is nyeretlen a Szeged-Csanád GA

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Szentlőrinccel a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában.

A hétközi fordulóban bravúrgyőzelmet szerző Szentlőrinc a Szent Gellért Fórumban sem megilletődötten lépett pályára: az újonc az első percekben lendületesen és bátran futballozott.

A folytatásban próbálkozott ugyan a Szeged, de ziccerig nem jutottak a jól záró vendégvédelemmel szemben: sőt, az első félidő végén Fröhlich Roland lövésével a Szentlőrinc jutott vezetéshez, igaz, a gólhoz kellett Takács János kisebb hibája is, aki mellett védhető lövés csorgott be a hazai kapuba. A szegedi közönség hangot is adott nemtetszésének az első félidő végén, és az addig látottak alapján jogos is volt a kritika.

A szünetben aztán Grumicsot Germán Tamás váltotta a hazaiaknál, és mintha varázsütésre megváltozott volna a Szeged játéka: sorra jöttek a helyzetek, és Takács Tamás szépségdíjas góljával hamar meg is volt az egyenlítés. A Tisza-partiak mentek a fordításért, de hol Slakta Balázs kapus, hol pedig a vendégek védelme állta útjukat.

Húsz perccel a vége előtt a csereként beállt Gajdos Zsolt közeli lövésénél meglehetett volna a második szegedi gól, de a kapáslövés a kapufáról vágódott vissza a mezőnybe.

Mindkét csapatnak volt még egy-egy meccslabdája, de ahogyan Törőcsik, úgy Takács is elrontotta a végén, ezzel az újonc Szentlőrinc egy ponttal távozott Szegedről, a kék-feketék pedig továbbra is nyeretlenek az NB II-ben.

Merkantil Bank Liga, 3. forduló
SZEGED-CSANÁD–SZENTLŐRINC 1–1 (0
1)
Szeged, Szent Gellért Fórum, 2054 néző. Vezette: Oláh Gábor (Tőkés, Sinkovicz).
SZEGED: Takács J. – Kárász, Pejovics, Deák I., Bitó – Jovanovics, Simon Á. (Oláh, 58.) – Dobos Á., Grumics (Germán, a szünetben), Varga Sz. (Gajdos, 74.) – Takács T. Vezetőedző: Dobos Barna.
SZENTLŐRINC: Slakta – Molnár R., Havas, Dulló, Nagy B. – Hleba, Kovács D. (Kondor, 61.) – Harsányi I. (Vajda, 64.), Kapronczai (Törőcsik, 80.), Sili – Fröhlich. Vezetőedző: Marian Sluka.
Gólszerző: Takács T. (52.), ill. Fröhlich (43.).
Sárga lap: Grumics (20.), Kárász (77.), ill. Havas (39.), Harsányi (57.), Fröhlich (80.).

(via:NSO)

Előző sztori

Belehalt a koronavírusba az a magyar férfi, aki azt terjesztette a járványról, hogy kamu

Következő sztori

Átadták az új piacot Balástyán

Legutóbbi hasonló cikkek