Sport

Továbbra is nyeretlen a Szeged-Csanád GA

Továbbra is nyeretlen a Szeged-Csanád GA

2020. augusztus 9., vasárnap
Továbbra is nyeretlen a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–1-es döntetlent játszott hazai pályán a Szentlőrinccel a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában.

A hétközi fordulóban bravúrgyőzelmet szerző Szentlőrinc a Szent Gellért Fórumban sem megilletődötten lépett pályára: az újonc az első percekben lendületesen és bátran futballozott. A folytatásban próbálkozott ugyan a Szeged, de ziccerig nem jutottak a jól záró vendégvédelemmel szemben: sőt, az első félidő végén Fröhlich Roland lövésével a Szentlőrinc jutott vezetéshez, igaz, a gólhoz kellett Takács János kisebb hibája is, aki mellett védhető lövés csorgott be a hazai kapuba. A szegedi közönség hangot is adott nemtetszésének az első félidő végén, és az addig látottak alapján jogos is volt a kritika. A szünetben aztán Grumicsot Germán Tamás váltotta a hazaiaknál, és mintha varázsütésre megváltozott volna a Szeged játéka: sorra jöttek a helyzetek, és Takács Tamás szépségdíjas góljával hamar meg is volt az egyenlítés. A Tisza-partiak mentek a fordításért, de hol Slakta Balázs kapus, hol pedig a vendégek védelme állta útjukat. Húsz perccel a vége előtt a csereként beállt Gajdos Zsolt közeli lövésénél meglehetett volna a második szegedi gól, de a kapáslövés a kapufáról vágódott vissza a mezőnybe. Mindkét csapatnak volt még egy-egy meccslabdája, de ahogyan Törőcsik, úgy Takács is elrontotta a végén, ezzel az újonc Szentlőrinc egy ponttal távozott Szegedről, a kék-feketék pedig továbbra is nyeretlenek az NB II-ben.

Merkantil Bank Liga, 3. forduló SZEGED-CSANÁD–SZENTLŐRINC 1–1 (0

1)

Szeged

, Szent Gellért Fórum,

2054

néző.

Vezette:

Oláh Gábor (Tőkés, Sinkovicz).

SZEGED:

Takács J. – Kárász, Pejovics, Deák I., Bitó– Jovanovics, Simon Á. (Oláh, 58.) – Dobos Á., Grumics (Germán, a szünetben), Varga Sz. (Gajdos, 74.) – Takács T.

Vezetőedző:

Dobos Barna.

SZENTLŐRINC:

Slakta – Molnár R., Havas, Dulló, Nagy B.– Hleba, Kovács D. (Kondor, 61.) – Harsányi I. (Vajda, 64.), Kapronczai (Törőcsik, 80.), Sili– Fröhlich.

Vezetőedző:

Marian Sluka.

Gólszerző:

Takács T. (52.), ill.Fröhlich (43.).

Sárga lap:

Grumics (20.), Kárász (77.), ill. Havas (39.), Harsányi (57.), Fröhlich (80.).

(via:NSO

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.