/

Tízszer riasztották a megye tűzoltóit a viharkárok felszámolásához

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Szerdán hét esetben riasztották a Csongrád-Csanád megyei tűzoltókat kidőlt fákhoz és leszakadt faágakhoz – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

A lakossági bejelentések Hódmezővásárhelyről, Szegedről, Mórahalomról, Mártélyról és Csongrádról érkeztek, a tűzoltók motoros láncfűrész segítségével végezték el a műszaki mentéseket. A hódmezővásárhelyi, a szegedi és a csongrádi hivatásos tűzoltók munkáját Mórahalom és Mártély önkéntes tűzoltói segítették.

A nap folyamán további két mindszenti ingatlan mentésén dolgoztak a hódmezővásárhelyi hivatásos és a mindszenti önkéntes tűzoltók. Az Iskola utcában az ingatlan udvarán nagy mennyiségű csapadék gyűlt össze, a Thököly Imre utcában a csapadékvíz lakóépületbe folyt be. A esővizet az egységek szivattyúk segítségével távolították el.

A reggeli órákban Szegeden a Háló utcában egy családi ház tetején elmozdult egy cserép, amely veszélyeztette a forgalmat. Az elmozdult cserepet a szegedi hivatásos tűzoltók visszahelyezték.

Személyi sérülés a fenti káresetek során nem történt.

Előző sztori

Egy kisbusz motorterében rejtegetett migránst, vádat emeltek a sofőr ellen

Következő sztori

Ismét kettővel emelkedett a fertőzöttek száma Csongrád-Csanádban

Legutóbbi hasonló cikkek

Készüljön az őszi napokra!

A meteorológiai nyár augusztus 31-én ért végett. A sárguló levelek visszavonhatatlanul az ősz eljövetelét jelzik. Képgalériánkban…