Hírzóna

Tízszer riasztották a megye tűzoltóit a viharkárok felszámolásához

Tízszer riasztották a megye tűzoltóit a viharkárok felszámolásához

2020. augusztus 6., csütörtök
Tízszer riasztották a megye tűzoltóit a viharkárok felszámolásához

Szerdán hét esetben riasztották a Csongrád-Csanád megyei tűzoltókat kidőlt fákhoz és leszakadt faágakhoz - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság.

A lakossági bejelentések Hódmezővásárhelyről, Szegedről, Mórahalomról, Mártélyról és Csongrádról érkeztek, a tűzoltók motoros láncfűrész segítségével végezték el a műszaki mentéseket. A hódmezővásárhelyi, a szegedi és a csongrádi hivatásos tűzoltók munkáját Mórahalom és Mártély önkéntes tűzoltói segítették. A nap folyamán további két mindszenti ingatlan mentésén dolgoztak a hódmezővásárhelyi hivatásos és a mindszenti önkéntes tűzoltók. Az Iskola utcában az ingatlan udvarán nagy mennyiségű csapadék gyűlt össze, a Thököly Imre utcában a csapadékvíz lakóépületbe folyt be. A esővizet az egységek szivattyúk segítségével távolították el. A reggeli órákban Szegeden a Háló utcában egy családi ház tetején elmozdult egy cserép, amely veszélyeztette a forgalmat. Az elmozdult cserepet a szegedi hivatásos tűzoltók visszahelyezték. Személyi sérülés a fenti káresetek során nem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.