Stabilitást vár csapatától Szabó Zoltán

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mindhárom mérkőzését megnyerte a Benu Magyar kupa alsóházában a Szeged VE, így Szabó Zoltán együttese szerdán a Péccsel játszhat a 9-12. helyért Budapesten.

A vezetőedző lapunknak elmondta, habár hétvégén hullámzó volt csapata játéka, összességében több biztató jelet vélt felfedezni a medencében. – A hétvégi forduló legfőbb pozitívuma, hogy a hullámvölgyekből jól jött ki a csapat. Az előző mérkőzéseken a döntő momentumokból rendre az ellenfél jött ki előnyösebben, most pedig mi. Állandó tartása volt az együttesnek, ráadásul a játék színvonala is magasabb lett – összegzett Szabó Zoltán.

A Magyar kupa lebonyolításának sajátossága miatt a Pécs elleni lesz huszonnégy napon belül a tizedik összecsapása a Szeged VE-nek. A vezetőedző dolgát sérülések mellett a játékosok fáradtsága is nehezíti, ezzel együtt stabilitást szeretne látni csapatától. – Nem várhatunk tökéletes játékot, azt viszont le lehet mérni, hogy ilyen körülmények mellett mennyire tudja megőrizni stabilitását a csapat – fogalmazott a tréner.

A szerdán 11.30-kor kezdődő mérkőzés győztese csütörtökön az UVSE–Szentes találkozó nyertesével mérheti össze tudását a kilencedik helyért. A párharc vesztese a másik párosítás vesztesével játszhat a tizenegyedik helyért.

 

Előző sztori

Új, életveszélyes dizájnerdrog jelent meg a kábítószerpiacon

Következő sztori

Hipnotikus mozgás- és hangkoreográfiát láthatunk Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek