Hírzóna

Pénzt és piát is lopott Csongrádon a szegedi tolvaj

Pénzt és piát is lopott Csongrádon a szegedi tolvaj

2020. augusztus 3., hétfő
Pénzt és piát is lopott Csongrádon a szegedi tolvaj

A Csongrádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a 24 éves férfival szemben, aki többször lopott a városban - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A szegedi férfi először január 31-én délután a belvárosban sétálva lett figyelmes egy személyautóra, amit tulajdonosa elfelejtett lezárni. A járműajtaját kinyitotta, abban kutatást végzett, végül elvitt egy pénztárcát, a benne lévő készpénzzel és személyes iratokkal együtt. Pár nappal később a város egyik áruházában járt, ahol egy üveg szeszes italt rejtett a ruhája alá, majd távozott. Másnap hajnalban felfeszítette egy helyi vegyesbolt ajtaját, ahova bement és egyebek mellett alkoholos italokat vitt el több tízezer forint értékben. Az adatgyűjtés során a nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát.Kihallgatásán a férfi elismerte a bűncselekmények elkövetését, aCsongrádi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait a napokban megküldték az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.