Szórakozás

Megvan a jövő évi SZIN időpontja

Megvan a jövő évi SZIN időpontja

2020. augusztus 15., szombat
Megvan a jövő évi SZIN időpontja
Mint ismeretes, az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényeket betiltó kormányrendelet értelmében idén elmarad a Szegedi Ifjúsági Napok. A fesztivál szervezői a jövő évi SZIN-t augusztus 25-28 közé tervezik – olvasható a SZIN közösségi oldalán.

A szervezők megköszönve a fesztiválozók eddigi türelmét és támogatását, az idei elővételes jegyek sorsával kapcsolatban szeptember 30-ig három választási lehetőséget nyújtanak:

  • Aki megteheti és szeretné segíteni a szervezőket, az a már megváltott jegy összegével támogathatja a SZIN-t.
  • A második opció arra ad lehetőséget, hogy az idei évre megváltott jegyet a jövő évre vigye át, aki mindenképpen ki akar menni a 2021-es fesztiválra.
  • A harmadik lehetőség a megváltott jegyek visszaváltása.

Ez utóbbit azonban csak banki átutalással tudja teljesíteni a SZIN-t szervező Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. „Személyes visszaváltásra és a jegyek árának készpénzes visszatérítésére sajnos nincs lehetőségünk” – olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.