Közbeszólt a koronavírus: felfüggesztik a vízilabda Magyar Kupát

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) elnöksége szerdán kora délután rendkívüli ülést tartott. A testület döntése értelmében a Magyar Kupa további mérkőzéseit elhalasztják, mivel az FTC négy játékosa pozitív koronavírus-tesztet produkált.

A kupasorozat szerdára kiírt helyosztói délelőtt rendben lezajlottak. Ahogy megírtuk a szegedi pólósok a Pécs elleni győzelemmel a 9. helyért játszhatnak majd a Szentes ellen, de az már biztos, hogy nem az eredetileg tervezettek szerint csütörtökön.  A mérkőzés után nem sokkal ugyanis az MVLSZ elnökségi ülést tartott, mert a Ferencvárosi Torna Club arról tájékoztatta hivatalosan a szövetséget, hogy a BENU Magyar Kupában érintett csapatuknál a szerda reggeli koronavírus-tesztelés során négy játékos pozitív Covid-19 mintát produkált.

Az MVLSZ az ülés után hivatalos közleményt adott ki arról, hogy elhalasztják a Magyar Kupa folytatást.

—A játékosok és a stábtagok nem találkoztak és érintkeztek a Ferencváros csapatából senkivel, szerencsére mindenki egészséges a csapatban. Ennek ellenére rövid időn belül, a biztonság érdekében azokon a játékosokon és stábtagokon, akik Budapesten voltak elvégezzük a vírustesztet —nyilatkozta lapunknak Szabó Zoltán a szegediek vezetőedzője.

Előző sztori

Trolibusszal karambolozott egy kocsi Szegeden - KÉPEK A CIKKBEN

Következő sztori

Értelmezhetetlen járdasziget töri meg az út folytonosságát a ligetnél

Legutóbbi hasonló cikkek

Készüljön az őszi napokra!

A meteorológiai nyár augusztus 31-én ért végett. A sárguló levelek visszavonhatatlanul az ősz eljövetelét jelzik. Képgalériánkban…