/

Kerékpárt és válltáskát lopott egy csongrádi tolvaj

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli férfival szemben, aki egy biciklit, majd egy válltáskát tulajdonított el Csongrádon. Lopás miatt kell felelnie – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a 20 éves férfi június 17-én hajnalban vette észre – miközben hazafelé sétált a városban – a családi ház udvarán letámasztott kétkerekűt. Átmászott a kertkapun, majd elvitte a biciklit, amit később egy ismerősének kölcsönadott. Pár nappal később a belvárosban szólított meg egy férfit. A sértett válláról levágta az oldaltáskáját, amiben készpénz, mobiltelefon, illetve személyes iratok voltak. Ezt követően elmenekült.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak és a Csongrádi Rendőrkapitányságra előállítottak. Gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A megtartott kutatások során a nyomozók lefoglalták a biciklit és visszaadták azt a tulajdonosának.

A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Előző sztori

Újabb műhelymunka zajlott a Tornyai-múzeumban

Következő sztori

Tovább fertőz a kór Magyarországon

Legutóbbi hasonló cikkek