Közélet

Megújult Szeged legolvasottabb hírmagazinja

Megújult Szeged legolvasottabb hírmagazinja

2020. augusztus 20., csütörtök
Megújult Szeged legolvasottabb hírmagazinja

Bár eredetileg egy hírAPP-pal készültünk a szegedieknek, hogy még gyorsabban és még könnyebben juthassanak a napi hírmennyiséghez, végül úgy döntöttünk, hogy ennek költségét inkább lapunk megújítására fordítjuk. Bízunk benne, hogy a végeredmény legalább annyira tetszik az olvasóknak is, mint nekünk.

Hosszú utat járt be lapunk, és

a legfrissebb – ellenőrizhető – adatok alapján még mindig a SzegedMa a legkedveltebb és legolvasottabb városi hírportál, méghozzá nem is csak egy hajszállal.

Köszönjük a szegedieknek ezt a bizalmat; igyekszünk ennek továbbra is megfelelni és meghálálni.

Új tartalom

Nem csak az oldal megjelenése újult meg most, hanem a tartalom-szerkesztést is hozzáigazítottuk a szegediek igényeihez. Rendszeresen monitorozzuk, hogy mely tartalmaink a leginkább érdekesek a városlakók számára, és eszerint építettük fel ezt az új oldalt is. Az a célunk, hogy ne csak a fontos helyi, régiós és országos hírekről, hanem az érdekes, szórakoztató történésekről, eseményekről és programokról is értesülhessenek a városlakók.

Több nézőpont

Mindezek mellett a jövőben kiemelt figyelmet fordítunk majd arra, hogy minél több, minél színesebb vélemények is megjelenjenek portálunkon. Tesszük ezt azért, mert úgy hisszük,

fontos, hogy az olvasók egy-egy témával kapcsolatban minél több nézőpontot megismerhessenek. Ne mások mondják meg tehát, hogy miről mit gondoljanak, hanem ők maguk legyenek azok, akik kialakítják a saját álláspontjukat.

Mi ezt szeretnénk erősíteni és ennek szeretnénk megteremteni a lehetőségét. Annál is inkább, mert az egyoldalúság unalmas és káros is!

Exkluzív

Akik rendszeres olvasóink, tudják, hogy a helyi sport-élet különösen fontos a számunkra. Ez a jövőben sem változik majd, de még több exkluzív beszámolóval, információval tudunk jelentkezni – új partneri együttműködéseknek köszönhetően.

Szegediek hangja

Szeretnénk látványosabb teret adni a szegediek saját történeteinek; fel akarjuk erősíteni a városlakók hangját. Bár eddig is elképesztő mennyiségű ötletet és témát kaptunk a városlakóktól, most arra bíztatjuk az olvasókat, hogy ha van kedvük: írják le ők maguk nekünk, meséljék el a saját szavaikkal. A legjobbakat rendszeresen leközöljük az oldalon.

Mindent megteszünk azért, hogy

az itt olvasható hírek és információk kiegyensúlyozottak, hitelesek és tényszerűek legyenek. Legalább ennyire fontos azonban, hogy tartalmainkat izgalmasan és érdekesen, vagy akár szórakoztató formában tárjuk az olvasók elé. Mert Szeged és a szegediek is izgalmasak, szórakoztatóak, szerethetők és különlegesek.

Ezért törekszünk arra, hogy lapunk is ilyen legyen.

Szép napot mindenkinek!

(Az új oldalt most pár napig élesben, valós terhelés mellett is teszteljük. Ha hibát talál, kérjük, jelezze nekünk a szerkesztőség email címén, vagy messengeren.)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.