Ismét várják a pályázókat a SZTE presztízsdíjára

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater-pályázatot hirdet azon szervezetek részére, amelyek az SZTE-vel szoros tudományos vagy szakmai kapcsolatot ápolnak, támogatják céljainak megvalósítását és kiemelt foglalkoztatói a Szegeden végzett hallgatóknak. A pályázat beadásának határideje szeptember 30.

A nyertes ünnepélyes keretek között veheti át az SZTE Alma Mater presztízsdíjat és jogosult az „SZTE Alma Mater díj 2020/21” megjelölést használni vállalati megjelenéseiben.

Továbbá a díjazottnak az SZTE Alma Mater uniszegedalumni.com honlapján, online hírleveleiben és kiadványaiban kiemelt kommunikációs lehetőséget, és a 2021-es végzős mappájában ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít, mely 4000 példányban készül és a 2021. júliusi és 2022. januári diplomaosztók alkalmával kapják meg az SZTE diplomázói.

A pályázat beadásának határideje: szeptember 30.

  • A pályázat beadásának módja: személyesen, postai úton vagy elektronikusan
  • postacím: SZTE Alma Mater 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
  • személyesen: 6722 Szeged Honvéd tér 6. 33-as iroda, Schwimmer-Tóth Tímea
  • elektronikusan: almamater@szte.hu

Eredményhirdetés időpontja, helyszíne: október 20., az SZTE Karrier Napok megnyitójának keretében – SZTE TIK Átrium

A díjat átadja: prof. dr. Rovó László, rektor, az SZTE Alma Mater elnöke, dr. Fendler Judit, kancellár és prof. dr. Görög Márta, SZTE Alumni ügyekért felelős rektori megbízott

A pályázók köre

A pályázaton indulhat bármely Magyarországon telephellyel rendelkező szervezet, amely a Szegedi Tudományegyetemmel vagy a Szegedi Universitasért 2007 Alapítvánnyal, illetve a Szegedi Tudományegyetem által alapított, illetve tulajdonolt jogi személlyel együttműködésre irányuló szerződéssel rendelkezik. Korábbi díjazottak és pályázók is pályázhatnak minden évben!

A pályázatokat 2 fős bírálóbizottság értékeli. A bíráló bizottság tagjai:

  • Prof. dr. Görög Márta, az SZTE Alumni ügyekért felelős rektori megbízottja
  • Dr. Bene Tamás, SZTE Nemzetközi és közkapcsolati igazgatója

A bírálóbizottság a pályázókat egy alkalommal hiánypótlásra szólíthatja fel, amelynek elkészítésére 5 munkanap áll rendelkezésre.

A pályázat formai elvárásai, az értékelési szempontok és a korábbi díjazottak listája itt elérhető.

(Forrás: SZTE)

Előző sztori

Százezer forintot is megspórolhatnak a nagycsaládosok

Következő sztori

Szökik az oxigén a Nemzetközi Űrállomásról