Közélet

Ismét leszólta a magyar választók többségét az egykori SZDSZ-es megmondóember

Ismét leszólta a magyar választók többségét az egykori SZDSZ-es megmondóember

2020. augusztus 9., vasárnap
Ismét leszólta a magyar választók többségét az egykori SZDSZ-es megmondóember

Ismét cikket jelentetett meg többek közt a Fidesz-szavazókról a Népszava hétvégi mellékletében Bruck Gábor, az egykori SZDSZ-es kampánytanácsadó - írja a Mandiner.

Nem először ír a Fidesz-szavazókról Bruck Gábor, az egykori SZDSZ-es a Népszava hétvégi mellékletébe.Ezúttal a 2022-es választással és Orbán Viktor legyőzésénekstratégiájávalkapcsolatban fogalmazta meg gondolatait.Bruck így fogalmaz:

„A tízmillió magyarból hétmillió gyenge és kiszolgáltatott. Azért, mert szegény, vagy öreg, vagy beteg, vagy kevés iskolát végzett, sokszor együtt az egész”

. A megmondóember kifejti véleményét, mely szerint az ellenzék csak azzal tud választást nyerni 2022-ben, ha folyamatosan hangsúlyozza, hogy

„az Orbán utáni Magyarországon”

mindenki biztonságban lesz.

„Az ellenzék feladata és lehetősége, hogy újra és újra beszéljen arról, hogy részvét nélkül lecsúszunk a főemlősök szintjére”

– fogalmazott Bruck. A cikk szerzője kifejti cikkében azt is, hogy az ellenzék mást nem tehet kampánya során, mint hogy változást ígér. Bruck cikkének egyik részletében például úgy fogalmaz:

„De ha nagy változást ígér (az ellenzék – a szerk.), akkor fortissimóban kell játszania, és a felelőtlenségig legyen bátor. Vagyis az ellenzék ígérjen sokat, aztán tegyen meg mindent, hogy az ígéret legalább kétharmada megvalósuljon”

. Szerinte egy ilyen felelőtlen ígérgetést meg is lehetne erősíteni egy szlogennel, mint például az

„eljött a változás ideje”

. Bruck azt is kifejti, hogy Orbán Viktorral és a szavazóival nincsen dolga az ellenzéknek:

„Van 2,3 millió Orbán-imádó, velük sincs dolgunk

. Bruck Gábor korábban is komoly, legtöbbször sértő kijelentéseket tett a kormányközeli szavazókról. Áprilisban egy szintén a Népszava hétvégi mellékletében megjelent cikkében például úgy

fogalmazott

:

„Van egy fontos kifejezés: az én világom. Kérdés: vajon egy vidéki Orbán szavazónak mit jelent ez, hogyan határozná meg a jelentését? Mi fér bele, mennyire tágas számára az én világom kifejezés? Szerintem azt mondja, hogy az én világom ez a falu. Ez a 300 ember, akit ismerek. Az én világom a kocsmától a templomig terjed. És nem érdekel, hogy mi van ezen kívül. Nem érdekel a szomszéd falu, a szomszéd város sem, és Brüsszelig egyáltalán nem látok el.”

Az értelmiségi megmondóember emellett írt már arról, hogy a Fidesz-szavazók agya leragadt a fejlődés

„primitív hüllőagyi”

státuszánál.

(Kiemelt kép: YouTube)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.