/

Ismét áramszünet lesz több helyen Szegeden és Vásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az NKM Áramhálózati Kft. augusztusban több helyszínen végez hálózatbővítést Szegeden és Vásárhelyen, amellyel egy időben felújítás zajlik a középfeszültségű hálózat egyes szakaszain – közölte a társaság.

Szegeden és Vásárhelyen is az ügyfelek igénye alapján több helyszínen végez hálózatbővítést augusztusban az NKM Áramhálózati Kft. Ezzel egy időben felújítás zajlik a középfeszültségű hálózat egyes szakaszain. Annak érdekében, hogy az energiahálózatok működése hosszú távon zavartalan és biztonságos maradhasson folyamatos felülvizsgálat és karbantartás szükséges.

 A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz augusztusban Szegeden több utcában. Az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy az ügyfelek a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből. Ahol lehetőség van rá, az NKM Áramhálózati Kft. szakemberei aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyen az áramszolgáltatás.

 A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink a https://www.nkmenergia.hu/aram/aramszunet oldalon tájékozódhatnak.

Előző sztori

Bizalomkártya: a vásárlói hűség igazolványa

Következő sztori

Rocktörténeti tábort rendeznek Szegeden

Legutóbbi hasonló cikkek