Közélet

Ismét áramszünet lesz több helyen Szegeden és Vásárhelyen

Ismét áramszünet lesz több helyen Szegeden és Vásárhelyen

2020. augusztus 11., kedd
Ismét áramszünet lesz több helyen Szegeden és Vásárhelyen

Az NKM Áramhálózati Kft. augusztusban többhelyszínen végez hálózatbővítést Szegeden és Vásárhelyen, amellyel egy időben felújítás zajlik a középfeszültségű hálózat egyes szakaszain - közölte a társaság.

Szegeden és Vásárhelyen is az ügyfelek igénye alapján több helyszínen végez hálózatbővítést augusztusban az NKM Áramhálózati Kft. Ezzel egy időben felújítás zajlik a középfeszültségű hálózat egyes szakaszain.Annak érdekében, hogy az energiahálózatok működése hosszú távon zavartalan és biztonságos maradhasson folyamatos felülvizsgálat és karbantartás szükséges.

A tervszerű beavatkozások biztonságos elvégzése miatt rövid időre szükséges az egyes hálózati szakaszok kikapcsolása. A munkák idején időszakos áramszünet lesz augusztusban Szegeden több utcában. Az NKM Áramhálózati Kft. munkatársai minden esetben igyekeznek az áramszünetek időtartamát a lehető legminimálisabb mértékre csökkenteni azért, hogy az ügyfelek a legkevesebbet érezzék a munkavégzésből.Ahol lehetőség van rá, az NKMÁramhálózati Kft.szakemberei aggregátorral, vagy feszültség alatti munkavégzéssel biztosítják, hogy a beavatkozások idején is folyamatos legyen az áramszolgáltatás.

A tervezett áramszünetek pontos idejéről és az érintett utcákról ügyfeleink ahttps://www.nkmenergia.hu/aram/aramszunetoldalon tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.