/

Horgászfelszerelést lopott két férfi Mindszenten

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik horgászeszközöket tulajdonítottak el Mindszenten. Lopás miatt kell felelniük – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a hódmezővásárhelyi és mindszenti elkövetők augusztus 1-jén hajnalban bontották meg a családi ház téglakerítését, így jutottak be a melléképületbe. A tárolót átkutatták, majd onnan horgászorsókat, horgászbotokat, bottartókat, szerelékes dobozt és horgásztáskát vittek el csaknem kétszázezer forint értékben. Miután végeztek, visszarendezték a megbontott kerítésrészt és távoztak.

A sértett csak órákkal később észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen. A terület körzeti megbízottja adatgyűjtésbe kezdett, ennek eredményeként a nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A megtartott kutatások során az egyenruhások lefoglalták az eltulajdonított tárgyakat és visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Előző sztori

A Tisza Volán is segítséget nyújt Szabadits Zoltánnak

Következő sztori

Csákváron javíthat a Szeged-Csanád GA

Legutóbbi hasonló cikkek