Hírzóna

Horgászfelszerelést lopott két férfi Mindszenten

Horgászfelszerelést lopott két férfi Mindszenten

2020. augusztus 5., szerda
Horgászfelszerelést lopott két férfi Mindszenten

A hódmezővásárhelyi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki két férfit, akik horgászeszközöket tulajdonítottak el Mindszenten. Lopás miatt kell felelniük - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a hódmezővásárhelyi és mindszenti elkövetők augusztus 1-jén hajnalban bontották meg a családi ház téglakerítését, így jutottak be a melléképületbe. A tárolót átkutatták, majd onnan horgászorsókat, horgászbotokat, bottartókat, szerelékes dobozt és horgásztáskát vittek el csaknem kétszázezer forint értékben. Miután végeztek, visszarendezték a megbontott kerítésrészt és távoztak. A sértett csak órákkal később észlelte a lopást, ezt követően bejelentést tett a rendőrségen. A terület körzeti megbízottja adatgyűjtésbe kezdett, ennek eredményeként a nyomozók néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként kihallgattak. Ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A megtartott kutatások során az egyenruhások lefoglalták az eltulajdonított tárgyakat és visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.