/

Harminchárom migránst kapcsoltak le egy nap alatt a megyében

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 26 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 7 fő bejutását pedig megakadályozták – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhások augusztus 11-én 0 óra és 24 óra között hat esetben összesen 26 határsértőt tartóztattak fel Csanádpalota és Röszke közigazgatási területén, valamint a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. Ellenőrzésük során a férfiak szír, palesztin, bangladesi, líbiai, illetve afgán állampolgárnak vallották magukat. A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a határ mentén szolgálatot teljesítő állomány hét migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.

Előző sztori

Már több mint kétszáz embercsempészt fogtak el idén hazánkban

Következő sztori

Elmaradnak az SZTE gólyatáborai

Legutóbbi hasonló cikkek