/

Hagyományos tanévkezdésre készül a kormány

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Üllõ, 2020. augusztus 3. Diákmunkások tankönyveket készítenek elõ szállításra Üllõn, a KELLO Könyvtárellátó Nonprofit Kft. központi raktárában 2020. augusztus 3-án. A kormány döntése értelmében 2020 szeptemberétõl minden nappali tagozatos diák, csaknem 1,2 millió tanuló ingyen kap tankönyvet. MTI/Illyés Tibor

Továbbra is egy hagyományos tanévkezdésben gondolkozik a kormány – jelentette ki a köznevelésért felelős államtitkár a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Maruzsa Zoltán elmondta: megtörtént a Nemzeti Alaptanterv kidolgozása, így szeptembertől a diákok már eszerint fognak tanulni.

Az államtitkár hozzátette: a következő tanévtől minden diák ingyenesen juthat hozzá a tankönyvekhez, erre a kormány csaknem 14 milliárd forintot különített el.

 

Előző sztori

Marad a hőség, néha záporokkal, zivatarokkal

Következő sztori

Belehalt a koronavírusba az a magyar férfi, aki azt terjesztette a járványról, hogy kamu

Legutóbbi hasonló cikkek

Készüljön az őszi napokra!

A meteorológiai nyár augusztus 31-én ért végett. A sárguló levelek visszavonhatatlanul az ősz eljövetelét jelzik. Képgalériánkban…