Ezúttal tíz migráns próbálkozott egy nap alatt megyénkben

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 10 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 7 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 3 fő bejutását pedig megakadályozták - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhások augusztus 24-én 0 óra és 24 óra között három esetben összesen hét határsértőt tartóztattak fel Kübekháza, Balástya és Szeged külterületén. Ellenőrzésük során a férfiak líbiai, szír, marokkói, illetve pakisztáni állampolgárnak vallották magukat. A határsértők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ugyanebben az időszakban a határ mentén szolgálatot teljesítő állomány három migránst akadályozott meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjen.

Előző sztori

Idén is megtartják az Őszelő fesztivált Vásárhelyen

Következő sztori

Több ezer cigi lapult egy német kocsi alvázában Röszkén