Meteor

Elmaradt a strandszezon Makón

Elmaradt a strandszezon Makón

2020. augusztus 24., hétfő
Elmaradt a strandszezon Makón

A makói strand ugyanakkor annak ellenére népszerű, hogy fü­­rdeni a vízben továbbra sem lehet. Nyugágyak ugyan vannak a parton, de ott van a közelükben a mobil lépcső is, ami máskor augusztusban levezet a vízbe. Most még tábla is figyelmeztet a parton arra, hogy tilos a Marosba menni – nem is volt benne senki. Nincs meg a szokásos, bójákkal kijelölt fürdőhely sem.

A lap szerint nyár ele­jén, a koronavírus-járvány miatti korlátozások okán fel sem merült a strand megnyitása, aztán amikor ezeket fel­oldották, kiöntött a folyó, és elég sokáig magas volt a vízállás. Információink szerint most már a nyárból hátralévő né­­hány napra nem is fogják megnyitni, hiszen ahhoz hosszadalmas szakhatósági eljárásra volna szükség – egyébként a vízállás még most sem alacsony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.