Sport

Elhalasztották a szegedi pólócsapat bajnoki meccsét

Elhalasztották a szegedi pólócsapat bajnoki meccsét

2020. augusztus 29., szombat
Elhalasztották a szegedi pólócsapat bajnoki meccsét

A vlv.hu szaklap számolt be arról, hogy a találkozót nem rendezik meg, a fővárosi klub nem indokolta a döntést, a férfiválogatott közösségi oldala viszont több forrásból is úgy értesült, hogy a hazai csapatban több játékos is egészségi problémákat jelzett, és bár az eddigi vizsgálatok nem mutattak ki koronavírus-fertőzöttséget, az időközben levett minták elemzése még tart.

Az első fordulóból három mérkőzést már korábban elhalasztottak a koronavírus miatt, szombat délelőtt pedig a Szolnoki Dózsa és a Kaposvári VK összecsapását illetően is ez a döntés született, mert a Tisza-partiak egyik játékosának tesztje pozitív lett. Időközben megérkeztek a szolnokiak második vizsgálatának eredményei és kiderült, hogy az első mintavételnél pozitívnak bizonyult játékos mellett egy másik vízilabdázónál is fertőzöttséget mutatott ki a teszt.

(MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.