Canellas zsonglőrködött, Mikler labdába harapott: bemutatták a MOL-Pick új mezét – videó!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Videóban mutatták be hivatalosan a MOL-Pick Szeged 2020-2021-es idényben használandó új adidas mezét.

A klub hivatalosan is bemutatta a 2020-2021-es szezonban használt első számú mezét. A sötétebb árnyalat a jelent testesíti meg, a világosabb kék a múltat, hiszen a hetvenes és nyolcvanas években szereplő csapatok hasonlóban léptek pályára.

A támogatók mellett több felirat is díszíti a felszerelést: megtalálható a csakelőre és a #kékek. A mez nyakán büszkén díszeleg a MOL-PICK SZEGED 1961.

Biztos sokaknak feltűnik majd egy új logó. A Handball Family közösség új jelképe, hiszen a Handball Family branddel a szurkolók a továbbiakban sok helyen találkozhatnak majd.

Mint írják, „a márka egyben testesíti meg otthonunkat, valamint közösségünket, Szegedet és a kézilabdacsaládot”.

Az új mez avatására sem kell sokat várni, hiszen augusztus 12-én, szerdán 17 órakor a Dabas ellen már ebben kép pályára a csapat hazai pályán – zártkapus – edzőmeccsen. Az új mez hamarosan kapható lesz a klub webshopjában.

A videóban egyébként Joan Canellas zsonglőrködött egy kicsit, Mikler Roland mintha megharapta volna a labdát, Radivojevic pedig a rá jellemző gólörömet játszotta el.

Íme:

Előző sztori

Megugrott a fertőzöttek száma hazánkban

Következő sztori

Kevert képzéssel indul a tanév a szegedi egyetemen

Legutóbbi hasonló cikkek